Ontdek cmv Jouster Fanfare

Een jonge actieve vereniging voor muziekbeoefening.Een muziekvereniging waarbij:
♪ kwaliteit een belangrijke voorwaarde is,
♪ samenspel meer betekent dan samen iets spelen,
♪ leerlingen een professionele opleiding en begeleiding krijgen,
♪ schoolorkesten, het jeugdorkest en de muziekschool belangrijke schakels zijn,
♪ nieuwe eigentijdse muziek een kans krijgt,
♪ ook muziek ‘van vroeger’ nog op het programma staat,

Maak kennis met deze levenslange muzikale ontdekkingsreis, en ontdek de vele mogelijkheden van een modern fanfareorkest.

Als springplank in muziekbeoefening, vanaf de eerste klanken tot het hoogste niveau als amateurmuzikant, Tijdens de basisopleiding komt vaak het meest geschikte instrument naar voren. Deze instrumenten worden door de vereniging aan de leerlingen in bruikleen gegeven, waardoor een tussentijdse wisseling van instrument mogelijk is.
De opleiding is aan de muziekschool ‘It Toanhûs’ tegen het gereduceerde tarief voor de Harmonie & Fanfare orkesten.En mocht na verloop van tijd de opleiding echt niet lukken, even goede vrienden.Het instrument gaat terug naar de vereniging en een ander krijgt een kans. Er hoeft dus geen duur muziekinstrument in de kast of in de verkoop.Er is weinig geld uitgegeven, alleen contributie aan de vereniging en lesgeld aan de muziekschool.

Ook zijn er mogelijkheden tot een interne opleiding. Bijvoorbeeld slagwerk.
Beslist het proberen waard !

Kies voor muzikaal samenspel bij het Jouster Fanfare orkest !

♪ Voor meer informatie over de vereniging, blader door het Jouster Fanfare Web.
♪ Voor het aanmelden van nieuwe leerlingen, een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
♪ Voor meer informatie over de muziekschool, link http://www.toanhus.nl

Jeugdorkesten

De Jouster Fanfare besteedt veel aandacht aan het opleiden van de jeugd. Er zijn maar liefst 2 jeugdorkesten: de Jong Jouster Jeugd Fanfare (JJJF) en de Jouster Jeugd Fanfare (JJF). Daarnaast zijn er nog een aantal schoolorkesten. De jeugd- en schoolorkesten staan allemaal onder leiding van Harm Bosma.

Harm BosmaHarm Bosma woont in Wanswert, in Friesland. Harm is gediplomeerd vakdocent (klein) koper en speelt hoorn bij de Jouster Fanfare. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest voor diverse muziekscholen in Groningen en Drenthe vond hij het tijd geworden om voor zichzelf te beginnen. Sinds januari 2008 heeft Harm samen met zijn partner een bloeiende lespraktijk, onder de naam Bosma Music.