Naast de sponsors/adverteerders wordt de Jouster Fanfare ondersteund door donateurs. En die steun is hard nodig. Niet alleen om het geld, maar vooral om mensen te betrekken bij de vereniging en haar muziek. De Jouster Fanfare zoekt steun en heeft een klankbord nodig. Daarom zijn wij geïnteresseerd in uw mening.

De doelstelling is duidelijk, sinds 1988 heeft Joure een fanfareorkest in de eerste divisie van de Nederlandse Blaasmuziek voor Amateurs, en dat willen we graag zo houden. Dirigent en muzikanten werken hieraan op de wekelijkse repetities en indien nodig met groeps – en extra repetities. Om de vereniging financieel gezond te houden zijn er naast de muziek vaak acties, waarvan het oud papier ophalen wel de bekendste is.

De continuïteit van de vereniging wordt voornamelijk bepaald in een regelmatige doorstroming van jong muzikaal talent. Voor deze leerlingen proberen we de drempel zo laag mogelijk te houden en ze worden evenals de gevorderde muzikanten voorzien van kwaliteitsinstrumenten.

Is voor u muziek en het verenigingsleven nog steeds een belangrijk onderdeel in deze samenleving, geef ons dan uw steun. U ontvangt dan ook onze nieuwsbrief De Undertoan. Dus meld u aan als donateur voor de Jouster Fanfare met een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden Login

Twitter kolom

Agenda

 • 2017

   

  17 feb. Verenigingsconcert
  17 mrt Solistenmiddag met aansluitend Try-out
   8 apr  ONFK Try Out
   11 apr Generale repetitie 
   13 apr ONFK JJF (B)
  14 apr ONFK JF (A)