Naast de sponsors/adverteerders wordt de Jouster Fanfare ondersteund door donateurs. En die steun is hard nodig. Niet alleen om het geld, maar vooral om mensen te betrekken bij de vereniging en haar muziek. De Jouster Fanfare zoekt steun en heeft een klankbord nodig. Daarom zijn wij geïnteresseerd in uw mening.

De doelstelling is duidelijk, sinds 1988 heeft Joure een fanfareorkest in de eerste divisie van de Nederlandse Blaasmuziek voor Amateurs, en dat willen we graag zo houden. Dirigent en muzikanten werken hieraan op de wekelijkse repetities en indien nodig met groeps – en extra repetities. Om de vereniging financieel gezond te houden zijn er naast de muziek vaak acties, waarvan het oud papier ophalen wel de bekendste is.

De continuïteit van de vereniging wordt voornamelijk bepaald in een regelmatige doorstroming van jong muzikaal talent. Voor deze leerlingen proberen we de drempel zo laag mogelijk te houden en ze worden evenals de gevorderde muzikanten voorzien van kwaliteitsinstrumenten.

Is voor u muziek en het verenigingsleven nog steeds een belangrijk onderdeel in deze samenleving, geef ons dan uw steun. U ontvangt dan ook onze nieuwsbrief De Undertoan. Dus meld u aan als donateur voor de Jouster Fanfare met een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks

Leden Login

Agenda

 • Agenda

  2018 EVENEMENT LOCATIE TIJDSTIP
  zo 20 mei 1e pinksterdag: Kerkdienst Heremastate  9:00
  za 2 juni Schiermonnikoog Schiermonnikoog 9:30 boot
  vr  22 juni Midstraatconcert Joure 18:45
  vr 29 juni Veteranenherdenking Jouster Toer 15:45
  za 30 juni GRUTSK LF2018 Leeuwarden  's avonds
  vr 20 juli laatste rep voor zomervakantie Triangel 19:45
  vr 31 augustus 1e rep na de zomervakantie  Triangel  19:45
  7/8/9 september Jeugdweekend  Ermelo  
  za 24 november Under de Jouster Toer  Hobbe v. Baerdtsjerke  volgt
  za 22 december Adventsconcert Oerdracht 19:00 uur