De Jouster Fanfare is ook te boeken voor uw gelegenheid.

En of dat nu een concert, een kerkdienst, een jubileum of nog heel iets anders betreft dat maakt niet uit. Voor elke gelegenheid hebben wij een programma.

Kleine bezetting

Doordat ons orkest erg groot is, is het ook mogelijk om bepaalde secties uit te nodigen. Het saxofoonkwartet en koperkwintet zijn hierbij groepen die regelmatig optreden. Ook de Jouster Jeugdfanfare staat op eigen benen en treedt als zodanig op. En zelfs ad-hoc formaties zijn regelmatig op pad. Muziek is ons aller passie en als we de kans krijgen late we dat graag horen.

Voor reserveringen en kosten kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij adviseren u graag en zullen vervolgens een passende aanbieding doen. Bellen kan ook met Steven van der Zee 06-30339366

• Agenda

2018 EVENEMENT LOCATIE TIJDSTIP