Op 1 juli a.s. vindt alweer de derde Jouster Simmer Proms plaats in Park Heremastate. Naast de Jouster Fanfare zullen weer een aantal artiesten acte de présence geven. Dit jaar zal acteur, zanger en musicalster Bill van Dijk zijn opwachting maken. Van Dijk is vooral bekend van de musical Cyrano. Ook was hij jarenlang de vaste zanger van het Nederlands volkslied tijdens voetbalwedstrijden van Oranje. Naast Bill van Dijk zal opera- en concertzangeres Miranda van Kralingen haar opwachting maken. Miranda is een veelzijdig zangeres en is jarenlang als artistiek leider en algemeen directeur verbonden geweest aan het operagezelschap Opera Zuid.

Dit jaar zullen ook onze Jouster vrienden van Straight on Stage niet ontbreken. Een avond met Straight on Stage geeft garantie op een vette avond vol met klassiekers en moderne (pop)nummers. Rock ’n Roll in een fris jasje. We zijn blij dat we dit jaar nog een Jouster topper mogen verwelkomen: Jessica Paczkowska. Winnares van the Voice of Heerenveen in 2015 en met haar deelname aan Idols wist zij menigeen te ontroeren met haar a capella uitvoering van Ariana Grandes nummer ‘Almost is never enough’.

Kortom: genoeg materiaal voor een avond vol met muziek en vermaak, van klassiek tot pop, alles valt op z’n plek met de Jouster Fanfare als verbindende factor. Voor elk wat wils!

• Agenda

2018 EVENEMENT LOCATIE TIJDSTIP