Afgelopen zaterdag 25 maart heeft de jeugd van de Jouster Fanfare weer hun jaarlijkse concert gegeven onder de enthousiaste leiding van Harm Bosma in een goed gevulde zaal. Met meer dan 50 leden hebben ze enthousiast en muzikaal van zich laten horen. Als  Fanfare zijn wij erg trots op het aantal jeugdleden. Het is een bloeiende vereniging.

De presentatie van het concert werd gedaan door Doreanne Tichelaar. Tijdens het concert waren het schoolorkest, de Jong Jouster Jeugd Fanfare en de Jouster Jeugd Fanfare te horen.  Apart van elkaar maar ook in combinatie met elkaar. Daarnaast verleenden twee zangeressen, Nicole Krinemeijer en Anniek van der Brug, hun medewerking aan het concert.  Anniek is een oud lid van de Jouster Jeugd Fanfare. Zij brachten met begeleiding van de Jouster Jeugd Fanfare verschillende nummers ten gehore. Harm haalde tijdens het concert Tinka Jongsma naar voren. Een tijd terug is het idee eens ontstaan om een maestro concert te geven, Tinka reageerde hier meteen enthousiast op. Helaas is dit concert nog niet tot uitvoering gekomen. Daarom kreeg Tinka nu de kans om alsnog een keer te dirigeren. Als afsluiting liet Harm Bosma ook het publiek mee doen met de fanfare. Het publiek mocht dichterbij komen staan en samen hebben we de avond afgesloten met het nummer Hallelujah  van Leonard Cohen. Een sfeervolle afsluiting van een geslaagd concert.