Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Vrijdag 30 december was de Jouster Fanfare te gast in de Oerdracht te Joure, waar het orkest uitgenodigd was om zijn medewerking te verlenen aan de Top2000 dienst. Deze kerkdienst stond, aansluitend op de traditionele Top 2000, in teken van muziek: Het genieten van mooie bekende nummers, met ieder zijn eigen betekenis.

Aan de hand van het thema van deze kerkdienst: ‘Zing, vecht, huil, bid, lach en bewonder’ van Ramses Shaffy, namen ds. Ferrari en pastor Knol een ieder mee langs de verschillende bekende ‘meezingers’, waaraan,  naast de Jouster Fanfare,  ook Rients Schuddebeurs en Ytje Holtrop  hun muzikale bijdrage leverden.

De Jouster Fanfare bracht onder andere het meeslepende Bohemian Rhapsody van Queen ten gehore,  één van de meest succesrijkste popnummers allertijden. Daarnaast kon het publiek genieten van het bekende pop-rock achtige nummer ‘Jump’ van Van Halen, aansluitend op het thema ‘geniet’. Het ontroerende lied  ‘Het dorp’  van Wim Sonneveld en het ook het opzwepende ‘Rood’ van Marco Borsato mochten niet ontbreken.  ‘Ik heb je lief’ van Paul de Leeuw was de afsluiter van het muzikale samenzijn,  een mooie gedachte om het nieuwe jaar mee te beginnen.

Leden Login

Twitter kolom

Agenda