Zaterdagavond 17 november heeft de saxgroep haar medewerking verleend aan het kerstconcert van Chr. regionaal mannenkoor Cantate Cum Gaudio, o.l.v. Hans van Rossum in De Oerdracht. Het concert begon met samenzang, waarna het koor 3 kerstliederen, Nu sijt wellecome, The Holy City en Hoor de englen zingen d’eer ten gehore bracht. Daarna speelde eerst het saxofoonkwartet 3 stukken, Adagio for Strings op. 11, Klezmer Triptych en Libertango van Astor Piazzola. Ons eerste blok sloten wij met z’n allen af met nog 3 kerstliederen.

Na ons zong Netty Otter onder begeleiding van pianist/organist Anne Kroeze Christkindleis Wiegenlied en Maria Wiegenlied. Hierna zong het mannenkoor nog een paar liederen en sloten ze voor de pauze samen met Netty Otter af met Cantique de Noel.

Na de pauze was als eerste het saxofoonensemble. Wij speelden een mix van kerstliederen waaronder Joy to the world, O Tannenbaum en Away in a manger. Wij sloten af met Carol bells en We wish you a merry Christmas. Daarna zong Netty Otter nog 2 liederen waarna het mannenkoor het weer overnam. Het concert werd afgesloten met samenzang van Ere zij God waarna wij konden terukijken op een leuke muzikale avond.