Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

SINT EN DE PEPERNOTENPIETENBENDE

Op vrijdag 2 december wordt er voor alle Jouster jeugd een gezellig en ‘ouderwets’ sinterklaasfeest georganiseerd door de Jouster Jeugd Fanfare.  Dit Sinterklaasfeest zal plaats vinden in de Brede School op vrijdagmiddag 2 december vanaf 16.30.

Wat kan men verwachten? Een oer-gezellig feest met pieten én ook Sinterklaas zal langs komen. Verder heeft één van de pieten een verrassing voor Sinterklaas maar dat dreigt helemaal verkeerd af te lopen! Of komt het toch nog goed……..? Rode draad is ‘De verdwenen trompet’. Iedereen gaat helpen zoeken anders wordt de verrassing voor Sint een ramp! Sinterklaas liedjes mogen niet ontbreken tijdens dit feest, er zal ook flink gezongen worden. Sint zal ook door het publiek verrast worden door een heel speciaal Sint lied. Niet zomaar een lied maar we gaan ‘rappen’………

Het geheel zal ruim een uur duren en iedereen is welkom. Kortom een feestje wat je niet mag missen!

Er zijn een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar bij Boekhandel Holtrop á €2,- per persoon. Er is een maximum aan kaartjes en op is op. Dus wacht niet tot vrijdag 2 december maar haal tijdig een toegangsbewijs bij boekhandel Holtrop.

Na afloop krijgen de kinderen een zakje met lekkernij mee voor onderweg naar huis.

Leden Login

Twitter kolom

Agenda